Hedelmä-marjacrumble
Tähän kauraherkkuun sopivat kaikki marjat ja hedelmät. Käytä suosikkejasi, ne lohduttavat eniten.
Ainekset
- 400 g pakastemarjoja
- (410/240 g) prk (410/240 g) säilykeaprikooseja
- 1 dl mantelijauhetta
- 1 dl kookoshiutaleita
- 0,5 dl tummaa ruokosokeria
- ½ tl kanelia
- 2 rkl neitsytkookosöljyä
Tarjoiluun
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 1 rkl hunajaa
Valmistusohje
1. Sulata pakastemarjoja hieman, ja valuta liika neste pois. Valuta myös aprikoosit. Jaa marjat ja aprikoosinpuolikkaat pieniin uuninkestäviin annosvuokiin.
2. Sekoita kulhossa mantelijauhe, kookoshiutaleet, sokeri, kaneli ja juokseva neitsytkookosöljy. Ripottele seos marjojen ja hedelmien päälle vuokiin.
3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.
4. Mausta jugurtti hunajalla, ja lusikoi jogurttia paistosten pinnalle juuri ennen herkuttelua.
Katso myös
Omenapaistos, Ruoka.fi
Appelsiinin ja inkiväärin makuinen marjapaistos, Ruoka.fi
Pullapojan hedelmäpaistos, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous