Reseptit

Hedelmä-marjacrumble

Tähän kauraherkkuun sopivat kaikki marjat ja hedelmät. Käytä suosikkejasi, ne lohduttavat eniten.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 400 g pakastemarjoja
  • (410/240 g) prk (410/240 g) säilykeaprikooseja
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 0,5 dl tummaa ruokosokeria
  • ½ tl kanelia
  • 2 rkl neitsytkookosöljyä

Tarjoiluun

  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 rkl hunajaa

Valmistusohje

1. Sulata pakastemarjoja hieman, ja valuta liika neste pois. Valuta myös aprikoosit. Jaa marjat ja aprikoosinpuolikkaat pieniin uuninkestäviin annosvuokiin.
2. Sekoita kulhossa mantelijauhe, kookoshiutaleet, sokeri, kaneli ja juokseva neitsytkookosöljy. Ripottele seos marjojen ja hedelmien päälle vuokiin.
3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.
4. Mausta jugurtti hunajalla, ja lusikoi jogurttia paistosten pinnalle juuri ennen herkuttelua.

Katso myös

Omenapaistos, Ruoka.fi

Appelsiinin ja inkiväärin makuinen marjapaistos, Ruoka.fi

Pullapojan hedelmäpaistos, Kotiliesi.fi

X