Reseptit

Hedelmäinen pallogrilli - Grillijuhlien pöydän koriste ja jälkiruoka

Kesän juhliin sopii pöydänkoristeeksi ja herkulliseksi jälkiruoaksi vesimelonista tehty pallogrilli. Tarvitset vain mieleisiäsi marjoja ja hedelmiä, puisia grillivarrastikkuja, sellerin varsia, terävät sakset ja omenaporan. Katso helpot ohjeet!

Teksti:
Ruoka.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 vesimeloni
  • 1 rasia pensasmustikoita
  • 1 rasia mansikoita
  • 1 rasia vadelmia
  • 1 ananas
  • 1 rasia vihreitä rypäleitä
  • 1 rasia tummia rypäleitä
  • grillivarrastikkuja
  • 3 sellerinvartta

Valmistusohje

  • Halkaise meloni kahtia.
  • Koverra puolikkaat tyhjäksi.
  • Työnnä varrastikut melonin toisen puolikkaan yläreunasta läpi.
  • Poraa sen pohjaan kome reikää omenaporalla, ja laita niihin sellerinvarret.
  • Nosta ”pallogrilli” jaloilleen.
  • Täytä se tummilla viinirypäleillä, jotka ajavat hiilien asemaa.
  • Pujoita vartaisiin mieleisesi sekoitus marjoista ja hedelmistä ja aseta ne ritilälle.
  • Voit laittaa toisen puolikkaan ”pallogrillin” kanneksi.

Katso videolta kuinka pallogrilli valmistuu!

X