hedelmärahka
Reseptit

Hedelmärahka

Hedelmärahka on raikas jälkiruoka tuhdillekin aterialle. Vaahdotettava vaniljakastike tekee mausta samettisen pehmeän.
Teksti: Hanna Kuusisalo Kuvat: Hanna Kuusisalo

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Hedelmärahka

  • 1-2 banaania
  • 3 appelsiinia
  • 1 tlk (255 g) mangoviipaleita sokeriliemessä
  • 1 tlk (2 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

Hedelmärahka tehdään helposti näin:

1. Kuori ja viipaloi banaani. Kuori appelsiinit kalvottomiksi ja leikkaa lohkoiksi. Valua mangoviipaleet liemestä ja leikkaa paloiksi.

2. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita joukkoon maitorahka ja sokeri. Lisää hedelmät varovasti käännellen.

Katso myös: Proteiinipitoiset rahkaletut ovat mehevän herkullisia – kokeile myös rahkamoussea tai rahkasmoothieta

Katso myös Kotiliesi.fi: Rahka vai maitorahka? Hyödynnä monipuolinen proteiinipommi jälkkäreissä, leivonnaisissa ja välipaloissa

X