Hedelmäsalaatit purkeissa
Hedelmäsalaatin voi nauttia ensin silmillään, sillä niin kaunis eväsruoka se on. Maku kruunaa retkielämyksen.
Ainekset
- 1/2 pieni ananas
- pala melonia
- 2 dl viinirypäleitä
- 100 g pensasmustikoita
- 3 dl paksua maustamatonta jogurttia
- 2 dl sitruunatahnaa eli lemon curdia
- 3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
- 4 murokeksiä
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi ananas. Paloittele myös meloni ja puolita viinirypäleet. Huuhtele pensasmustikat tarvittaessa.
2. Sekoita jogurtin joukkoon sitruunatahna ja minttu.
3. Kokoa hedelmiä, mustikoita ja sitruuna-jogurttiseosta kerroksittain kannellisiin annospurkkeihin.
4. Murenna pinnalle murokeksit.
Hedelmäsalaatti on raikas ja kepeä jälkiruoka:
Hedelmä-marjasalaatti ja minttu-mantelisalsaa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous