Hedelmäsalaatti ja passiohedelmäkastike
Hedelmä-marjasalaatti ja kuohkea passiohedelmäkastike kruunaavat uuden vuoden juhla-aterian raikkaasti.
Ainekset
Hedelmäsalaatti:
- 1 mango
- 8-12 ananaskirsikkaa
- 200 g karhunvatukoita tai pensasmustikoita
Kastike:
- 5 passiohedelmää
- 2 keltuaista
- 1 dl tomusokeria
- 1 dl kuohukermaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi mango. Poista ananaskirsikoista suojalehdet. Jaa hedelmät ja marjat annosmaljoihin ja laita astiat jääkaappiin.
2. Halkaise passiohedelmät ja koverra hedelmäliha siivilään. Painele mehu hyvin talteen.
3. Laita mehu, keltuaiset ja tomusokeri kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kastikepohja sakenee.
4. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja kääntele jäähtyneeseen kastikepohjaan. Mausta kastike sitruunamehulla ja vaniljalla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous