Helpot ja nopeat rieskapizzat
Rieskapizzat syntyvät nopeasti ja helposti. Pikapizzan pohjana on lapinrieskaa. Tuoreet täytteet tekevät pizzasta raikkaan.
Ainekset
- 4 kpl isoja lapinrieskoja
- 4 reilua ruokalusikallista pestokastiketta
- 150 g raastettua parmesaanijuustoa
- 2 tl oreganoa
- 150 g chorizo- tai salamimakkaraa viipaleina
- 2 tomaattia
- 2 palloa mozzarellaa
- 1 ruukku rucolaa
Valmistusohje
1. Nosta rieskat leivinpaperilla peitetyille uunipelleille.
2. Levitä jokaiselle rieskalle lusikallinen pestoa. Ripottele pinnoille parmesaani ja oregano. Lisää vielä makkara- ja tomaattiviipaleet.
3. Paista rieskapizzoja 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
4. Liu’uta pizzat lautasille ja revi pinnoille mozzarellat. Viimeistele tuoreella rucolalla. Tarjoile heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous