Helpot juustocroissantit
Kulhollinen café au lait -kahvia ja lähileipomosta haetut croissantit kuuluvat ranskalaiseen aamuun. Valmistaikinasta pyöräytetyt croissantit maistuvat brien ja laventelilla maustetun mansikkahillon kera.
Ainekset
- 1 prk croissanttaikinaa
- 1 1/2 dl vahvaa juustoraastetta
- 1 kananmuna
Valmistusohje
1. Avaa pakkaus ja irrota taikina kolmiot toisistaan. Pane 1/2 rkl juustoraastetta kolmion leveämpään päähän. Kääri taikinalevyt sarviksi.
2. Nosta sarvet pellille leivinpaperin päälle. Voitele croissantit rikkivatkatulla munalla. Ripottele sarvien pinnalle juustoraastetta.
3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
4. Tarjoa esimerkiksi mansikka-laventelihillon kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous