Reseptit

Helppo Herkkusilli

Herkkusilli on oiva hellepäivän huikopala tai vaikka lounasruoka perunoiden ja salaatin kanssa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 matjessillifileetä tai purkillinen matjessilliä
  • 150 g ranskankermaa
  • nippu ruohosipulia
  • 1 pieni punasipuli
  • (mätiä)
  • mustapippuria

Valmistusohje

 

1. Pane sillifileet kokonaisina tai paloiteltuina tarjoiluvadille. Jos käytät purkkisilliä, valuta se hyvin liemestään.

2. Levitä sillin päälle ranskankerma. Lisää pinnalle sipulisilput (ja mäti). Pyöräytä pinnalle mustapippuria myllystä. Tarjoa silli näkkärin ja keitettyjen perunoiden kanssa.

X