Reseptit

Helppo Herkkusilli

19.6.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 matjessillifileetä tai purkillinen matjessilliä
150 g ranskankermaa
nippu ruohosipulia
1 pieni punasipuli
(mätiä)
mustapippuria

Valmistusohje

Herkkusilli on oiva hellepäivän huikopala tai vaikka lounasruoka perunoiden ja salaatin kanssa.

1. Pane sillifileet kokonaisina tai paloiteltuina tarjoiluvadille. Jos käytät purkkisilliä, valuta se hyvin liemestään.

2. Levitä sillin päälle ranskankerma. Lisää pinnalle sipulisilput (ja mäti). Pyöräytä pinnalle mustapippuria myllystä. Tarjoa silli näkkärin ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme