
Helppo herne-kevätsipulikeitto
Herne-kevätsipulikeitto on hyvää sekä kylmänä että kuumana paistettujen ruisleipätikkujen kanssa. Voit kaataa herne-kevätsipulikeiton kuumana ruokatermokseen tai kierrekantisiin lasipurkkeihin ja napata mukaan retkelle tai pulkkamäkeen.
Ainekset
- 1 pussi pakasteherneitä
- 4 kevätsipulia
- 3 dl vettä
- 1/2 kasvisliemikuutiota
- 1 dl vähälaktoosista ruokakermaa (15 %)
- suolaa, pippuria
- ripaus rakuunaa
Lisäksi
- öljyssä paistettuja ruisleipätikkuja
Valmistusohje
1. Silppua sipulit ja keitä niitä herneiden kanssa kasvisliemessä noin 15 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
2. Kaada keitto takaisin kattilaan, lisää kerma ja mausta keitto. Kuumenna.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous