30.4.2012

Helppo kinkku-rucola-artisokka pizza

Teksti: Suvi Rüster

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

5

Arvostelu

Ainekset

annos pizzataikinaa

täyte:

tomaattikastiketta
60 g ilmakuivattua kinkkua
100 g mozzarellaa (rasvaa 9%)

päälle:

ruukku dl villirucolaa
100 g luumukirsikkatomaatteja
5 kpl veteensäilöttyjä artisokansydämiä
2 rkl pinjansiemeniä

Valmistusohje

  1. Kauli taikinasta yksi ohut uunipellin kokoinen pizzapohja tai viisi pienempää pyöreää pohjaa. Nosta taikinapohja kaulimen avulla leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Levitä pohjalle tomaattikastiketta, ilmakuivattuja kinkkuviipaleita ja viipaloitua mozzarellajuustoa. Paista pizzaa 250 asteessa noin 8 min. Huuhtele rucolat. Viipaloi tomaatit ja artisokan sydämet. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Levitä päällysteet kypsän pizzan päälle.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi