Reseptit 9.11.2012

Helppo minttusuklaamousse

Teksti: Katri Schröder Kuvat: Photos.com

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

1 kpl (100 g) tummasuklaalevy
1 kpl (100 g) minttu-tummasuklaalevy
2 dl vettä
2 rkl tormusokeria

Valmistusohje

Rouhi suklaat hyvin pieniksi paloiksi. Kiehauta kattilassa vesi. Lisää joukkoon suklaarouheet ja tomusokeri. Siirrä kattila syrjään ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut.

Valuta suklaaseos kulhoon, joka on asetettu jääpaloilla täytetyn astian päälle. Vatkaa suklaaseosta huolella, kunnes seos alkaa paksuuntua. Ensin se muuttuu kermavaahdon kaltaiseksi, vaahdota vielä hieman, kunnes seos on
paksuhkoa moussea. Lopeta vatkaaminen ja siirrä suklaamousse välittömästi tarjoilumaljoihin, sillä se jähmettyy erittäin nopeasti.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi