
Helppo punasipulihilloke
Ainekset
Punasipulihilloke
- 100 g punasipulia viipaleina
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
Punasipulihilloke valmistuu helposti näin.
Kuumenna kattilassa öljy, lisää sipulit ja sokeri, pyörittele kunnes sipulirenkaat hautuvat läpikuultaviksi.
Ota kattila liedeltä ja lisää valkoviinietikka sekä suola.
Pane valmis punasipulihilloke puhtaaseen, kannelliseen tölkkiin ja säilytä jääkaapissa. Tarjoa punasipulihilloke jäähtyneenä vaikkapa paahtopaistin lisukkeena.
Katso myös: Marinoitu punasipuli
Katso myös Kotiliesi.fi: Punasipulisiirappi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous