30.5.2012

Helppo raparperimehu

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 kg tuoretta raparperia
2 l vettä
pala kanelitankoa
½ vaniljatankoa
2 dl sokeria
noin yhden sitruunan mehu

Valmistusohje

1. Paloittele raparperit. Keitä paloja 10–15 minuuttia kanelilla ja vaniljatangolla maustetussa vedessä. Siivilöi mehu (mielellään sideharsokankaan läpi). Mausta mehu sokerilla ja sitruunamehulla.

2. Tarjoa juoma jääkylmänä sellaisenaan tai kivennäisvedellä laimennettuna.

Kommentit (4)

Sitten kun vielä raparperijämät keittää hillosokerin kanssa kompotiksi ja maistelee vaikkapa brien kanssa, niin tulee kaikki hyödynnettyä. Ja maistuu erinomaiselta. Suosittelen 🙂




0



0

Tämä oli ihanaa ja helppo tehdä. Laitoin sokeria hieman vähemmän jotta mehu jäi hieman kirpeäksi. Nam nam




0



0

Sitten kun vielä raparperijämät keittää hillosokerin kanssa kompotiksi ja maistelee vaikkapa brien kanssa, niin tulee kaikki hyödynnettyä. Ja maistuu erinomaiselta. Suosittelen 🙂




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi