Reseptit

Helppo raparperimehu

30.5.2012 Teksti: Taina Salovaara

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Kasvaako pihallasi raparperia? Valmista siitä kanelilla ja vaniljalla maustettua mehua.

Ainekset

1 kg tuoretta raparperia
2 l vettä
pala kanelitankoa
½ vaniljatankoa
2 dl sokeria
noin yhden sitruunan mehu

Valmistusohje

1. Paloittele raparperit. Keitä paloja 10–15 minuuttia kanelilla ja vaniljatangolla maustetussa vedessä. Siivilöi mehu (mielellään sideharsokankaan läpi). Mausta mehu sokerilla ja sitruunamehulla.

2. Tarjoa juoma jääkylmänä sellaisenaan tai kivennäisvedellä laimennettuna.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme