Reseptit

Helppo suklaadippi

Suklaaseen kastetut hedelmät saavat veden kielelle. Tällä reseptillä valmistat helpon suklaadipin, johon voit makusi mukaan kastaa esimerkiksi mansikoita ja banaania.

Teksti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Colourbox

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Suklaadippi:

  • 150 g tummaa suklaata
  • (kaakaopitoisuus vähintään 60 prosenttia)
  • 1 rkl rypsiöljyä

dippailuun:

  • tuoretta ananasta
  • banaania
  • mansikoita
  • ananaskirsikoita

Valmistusohje

Tumman suklaan täyteliäisyys ja hedelmien raikkaus hemmottelevat makuhermoja. Dippaa suklaadippiin esimerkiksi ananaskirsikoita tai mansikoita.

1. Pane paloiteltu suklaa ja öljy kattilaan. Sulata suklaa vesihauteessa, välillä sekoitellen.

2. Kuori ananas ja banaanit ja leikkaa ne reiluiksi paloiksi. Kasta hedelmiä lämpimään suklaaseen ja nauti.

Vinkki! Suklaadippi pysyy pidempään juoksevana, jos tarjoilet sen lämmönkestävästä astiasta ja nostat sen lämpökynttilän tai -levyn päälle.

X