Helppo suklaadippi
Suklaaseen kastetut hedelmät saavat veden kielelle. Tällä reseptillä valmistat helpon suklaadipin, johon voit makusi mukaan kastaa esimerkiksi mansikoita ja banaania.
Ainekset
Suklaadippi:
- 150 g tummaa suklaata
- (kaakaopitoisuus vähintään 60 prosenttia)
- 1 rkl rypsiöljyä
dippailuun:
- tuoretta ananasta
- banaania
- mansikoita
- ananaskirsikoita
Valmistusohje
Tumman suklaan täyteliäisyys ja hedelmien raikkaus hemmottelevat makuhermoja. Dippaa suklaadippiin esimerkiksi ananaskirsikoita tai mansikoita.
1. Pane paloiteltu suklaa ja öljy kattilaan. Sulata suklaa vesihauteessa, välillä sekoitellen.
2. Kuori ananas ja banaanit ja leikkaa ne reiluiksi paloiksi. Kasta hedelmiä lämpimään suklaaseen ja nauti.
Vinkki! Suklaadippi pysyy pidempään juoksevana, jos tarjoilet sen lämmönkestävästä astiasta ja nostat sen lämpökynttilän tai -levyn päälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous