Helppo vadelmahillo
Valdelmahilloa saa helposti kaupasta ostettuna, mutta itse tehty maistuu aina parhaimmalta. Alla olevalla reseptillä valmistat helposti vadelmahillon viikonlopun aamiaispöytään.
Ainekset
- 400 g pakastevadelmia
- 0.5 dl vettä
- 200 g sokeria
- 0.5 tl kardemummaa
Valmistusohje
Hillojen tekeminen on maailman helpointa hommaa, ja se palkitsee. Mikään ei voita viikonloppuaamiaista paahtoleivän ja itse keitetyn vadelmahillon kera.
Mittaa kattilaan vadelmat ja vesi. Kuumenna ja keitä noin 10 minuuttia.
Lisää sokeri ja hauduta miedolla lämmöllä niin, että seos ei kiehu mutta sokeri liukenee. Kun sokeri on liuennut, kiehauta ja keitä 6–8 minuuttia välillä sekoitellen. Poista pinnalle mahdollisesti syntyvä vaahto esimerkiksi lusikalla.
Lusikoi vadelmahillo puhtaaseen purkkiin ja sulje purkki. Jäähdytä ja säilytä viileässä.
Kommentit
Lisätäänkö kardemumma samassa vaiheessa kuin sokeri?
Kommentit
Lisätäänkö kardemumma samassa vaiheessa kuin sokeri?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous