Herne-fetajuustocrostinit
Yleensä herneet kuuluvat laskiaiseen keiton muodossa. Nyt ne tarjoillaan raikkaasti ja modernisti rapeiden leipäviipaleiden päältä.
Ainekset
- 8 viipaletta maalaisleipää
- voita
Päälle
- 200 g pakasteherneitä sulatettuna
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 100 g fetaa murennettuna
Valmistusohje
Herne-fetajuustocrostinit tehdään näin:
1. Voitele leipäviipaleet molemmin puolin ja paahda ne rapeiksi paistinpannulla.
2. Murskaa pakasteherneitä hieman perunasurvimella tai puukauhalla. Sekoita joukkoon oliiviöljy, minttu ja ripaukset suolaa ja mustapippuria.
3. Kääntele viimeisenä seokseen fetamurut.
4. Lusikoi täytettä leipäviipaleille ja tarjoile herne-fetajuustocrostinit alkupalana.
Rapsakoita bruschettoja ja ihania täytteitä:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous