herne-suklaamousse
Reseptit

Herne-suklaamousse

Herne-suklaamousse, ihana jälkiruokamousse valmistuu terveellisemmin kikherneistä ja raakakaakaosta. Katso resepti ja kokeile!
Teksti: Matleena Lahti Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Herne-suklaamousse:

  • 1 prk (400/240 g) kikherneitä (säilyke)
  • 2 dl kookoskermaa
  • 1 dl raakakaakaojauhetta
  • 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
  • ripaus vaniljajauhetta
  • ripaus jauhettua kardemummaa

Koristeluun:

  • kokonaisia manteleita
  • herneenversoja

Valmistusohje

Herne-suklaamousse valmistuu kikherneistä näin.

1. Valuta ja huuhtele kikherneet hyvin.

2. Pane kaikki ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Tarkista maku.

3. Annostele mousse jälkiruokakuppeihin ja koristele. Tarjoile herne-suklaamousse heti tai jääkaappikylmänä.

Katso myös: Raakasuklaamousse

Katso myös Kotiliesi.fi: Raakasuklaakakku

X