Herne-suklaamousse
Herne-suklaamousse, ihana jälkiruokamousse valmistuu terveellisemmin kikherneistä ja raakakaakaosta. Katso resepti ja kokeile!
Ainekset
Herne-suklaamousse:
- 1 prk (400/240 g) kikherneitä (säilyke)
- 2 dl kookoskermaa
- 1 dl raakakaakaojauhetta
- 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
- ripaus vaniljajauhetta
- ripaus jauhettua kardemummaa
Koristeluun:
- kokonaisia manteleita
- herneenversoja
Valmistusohje
Herne-suklaamousse valmistuu kikherneistä näin.
1. Valuta ja huuhtele kikherneet hyvin.
2. Pane kaikki ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Tarkista maku.
3. Annostele mousse jälkiruokakuppeihin ja koristele. Tarjoile herne-suklaamousse heti tai jääkaappikylmänä.
Katso myös: Raakasuklaamousse
Katso myös Kotiliesi.fi: Raakasuklaakakku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous