Herne-vuohenjuustodippi ja kesäkasviksia
Vuohenjuusto ja herneet ovat loistava makupari. Tämä dippi sopii paitsi kasviksille myös sipseille, paahdetuille lohkoperunoille ja leivän päälliseksi.
Ainekset
Herne-vuohenjuustodippi
- 200 g herneitä
- 100 g pehmeää vuohenjuustoa
- 1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 punainen chilipalko hienonnettuna
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tl hunajaa
Lisäksi:
- nippu kesäporkkanoita
- retiisinippu
- 1 kukkakaali
Valmistusohje
1. Sekoita herneet, vuohenjuusto, sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä oliiviöljy sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu chili ja mausta seos suolalla, mustapippurilla ja hunajalla. Notkista dippiä tarvittaessa tilkalla maitoa, kermaa tai vettä.
2. Pese porkkanat ja retiisit. Leikkaa porkkanat ohuiksi pitkiksi lohkoiksi ja puolita retiisit tarvittaessa.
3. Paloittele kukkakaali nupuiksi.
4. Dippaa kasviksia herne-vuohenjuustodippiin.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous