
Herneenversosalaatti
Herneenversosalaatti maustetaan raikkaalla mango curry -kastikkeella. Salaatti sopii kesä- ja grillijuhlien kepeän makeaksi tarjottavaksi.
Mausta herneenversosalaatti raikkaalla mango curry -kastikkeella.
Ainekset
- 250 g sokeriherneitä
- 1 ruukku lollo rosso -salaattia
- 1 ruukku herneenversoja
Kastike
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
- 1 rkl mango curry -mausteseosta (Santa Maria)
Valmistusohje
Herneenversosalaatti valmistuu helposti näin:
1. Nosta sokeriherneet kiehuvaan veteen 5 minuutiksi. Jäähdytä jääkylmän veden kautta ja valuta huolellisesti. Leikkaa sokeriherneet pitkittäin suikaleiksi.
2. Huuhtele ja linkoa salaatinlehdet kuiviksi. Revi salaatinlehdet, nypi herneenversot pienemmiksi ja sekoita ainekset sokeriherneiden kanssa.
3. Tee kastike: sekoita ainekset keskenään. Pakkaa kastike patenttikorkkiseen pulloon tai tiiviiseen purkkiin. Ravista huolellisesti ennen käyttämistä.
Vinkki: Tutustu herneenversoon
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin syntyy kesäinen vuohenjuusto-hernesalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous