Reseptit

Hernekastike

Pakasteherneet saavat hienostuneen maun valkoviinistä ja parmesaanista.

Teksti:
Inga Aaltonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g vihreitä pakasteherneitä
  • 50 g voita
  • 20 g parmesaaniraastetta
  • 2 dl kanalientä
  • 1 dl valkoviiniä
  • cayennepippuria
  • suolaa
  • limetin mehua

Valmistusohje

Kuullota herneitä hetki voissa, lisää juustoraaste, kanaliemi ja valkoviini. Kiehauta ja hienonna sauvasekoittimella sileäksi. Mausta limetin mehulla sekä maun mukaan cayennella ja tarvittaessa suolalla.

Hernekastike maistuu hirvenjauhenlihasta valmistetun muhevan pihvin kanssa.

Ohje: Keittiömestari Toni Laaksonen, ravintola Taivaanranta, Lahti.

X