25.5.2012

Hernekastike

Teksti: Inga Aaltonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

200 g vihreitä pakasteherneitä
50 g voita
20 g parmesaaniraastetta
2 dl kanalientä
1 dl valkoviiniä
cayennepippuria
suolaa
limetin mehua

Valmistusohje

Kuullota herneitä hetki voissa, lisää juustoraaste, kanaliemi ja valkoviini. Kiehauta ja hienonna sauvasekoittimella sileäksi. Mausta limetin mehulla sekä maun mukaan cayennella ja tarvittaessa suolalla.

Hernekastike maistuu hirvenjauhenlihasta valmistetun muhevan pihvin kanssa.

Ohje: Keittiömestari Toni Laaksonen, ravintola Taivaanranta, Lahti.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi