Reseptit

Hernepesto-mozzarellabruschettat

Valmista herkulliset bruschettat hernepestosta ja tuoreesta mozzarellasta. Tarjoa lisäksi leikkeleitä, joilla voit halutessasi tuunata bruschettoista lihaisampia.

Teksti:
Katri Schröder
Kuvat:
Kristiina Kurronen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 vaalea patonki

Hernepesto

  • 1 ps (200 g) pakasteherneitä
  • 1/2 dl valmista pestokastiketta

Lisäksi

  • 2 (à 125 g) tuoretta mozzarellapalloa

Valmistusohje

Viipaloi patonki ja paahda leivät joko grillissä tai uunissa grillivastusten alla. Keitä pakasteherneitä kiehuvassa vedessä minuutin ajan. Kaada lävikköön, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta huolella. Nosta herneet kulhoon pestokastikkeen kanssa. Soseuta ainekset sauvasekoittimella karkeaksi soseeksi. Viipaloi mozzarellat. Sipaise paahdetulle leivälle hernepestoa ja nosta päälle mozzarellaviipale.

Bruschettoja moneen makuun:

tomaatti-pestobruchetta

Tomaatti-pestobruschetta

736112-bruschetat.jpg

Helpot rukiiset bruschetat

953231-bruschetat.jpg

2 x bruschetta

Kotiliesi.fi: Bruschettat kesäkaalipestolla

X