Hunaja-sinappipalsternakat
Upea-arominen palsternakka paahtuu uunissa yksinkertaisen ihanaksi lisäkkeeksi. Tarjoa hunaja-sinappipalsternakat vaikkapa pääsiäispöydässä lampaan seurana.
Ainekset
- 2 palsternakkaa
- 2 rkl öljyä
- 1 rkl hunajaa
- 2 tl dijoninsinappia
- 1 tl mustia tai keltaisia sinapinsiemeniä
Valmistusohje
1. Kuori ja leikkaa palsternakat ohuiksi suikaleiksi. Levitä suikaleet uunivuokaan. Pirskota päälle oliiviöljyä. Paahda 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
2. Sekoita hunaja ja sinappi keskenään. Nosta palsternakat uunista ja valele pinnat liemellä. Jatka paahtamista vielä noin 10 minuuttia. Ripottele pinnalle sinapinsiemenet. Tarjoa heti lämpiminä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous