Hunajainen mango-suklaavaahto
Suklaa ja mango täydentävät toisiaan. Tässä hunajaisessa mango-suklaavaahdossa maut toimivat erittäin hyvin yhdessä.
Ainekset
- 3 dl kuohukermaa
- 1 dl hunajaa
- 1,5 dl tummaa kaakaojauhetta
- 1 prk/125 g mangososetta
Pinnalle
- tummaa kaakaojauhetta
- säilykeaprikooseja viipaleina
Valmistusohje
Mango-suklaavaahto on ehkä maailman paras ja nopein suklaavaahto.
1. Mittaa kulhoon kerma, hunaja ja kaakaojauhe. Sekoita ainekset sähkövatkaimella varovasti kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Kääntele joukkoon mangosose.
3. Lusikoi seos annosmaljoihin ja tasoita pinta.
4. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta ja koristele aprikoosilohkoilla.
Katso myös:
Mustaherukka-suklaavaahto Ruoka.fi
Suklaavaahto Ruoka.fi
Suussasulava suklaamousse Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous