Reseptit

Hunajainen mango-suklaavaahto

Suklaa ja mango täydentävät toisiaan. Tässä hunajaisessa mango-suklaavaahdossa maut toimivat erittäin hyvin yhdessä.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Jorma Marstio/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 dl hunajaa
  • 1,5 dl tummaa kaakaojauhetta
  • 1 prk/125 g mangososetta

Pinnalle

  • tummaa kaakaojauhetta
  • säilykeaprikooseja viipaleina

Valmistusohje

Mango-suklaavaahto on ehkä maailman paras ja nopein suklaavaahto.

1. Mittaa kulhoon kerma, hunaja ja kaakaojauhe. Sekoita ainekset sähkövatkaimella varovasti kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Kääntele joukkoon mangosose.
3. Lusikoi seos annosmaljoihin ja tasoita pinta.
4. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta ja koristele aprikoosilohkoilla.

Katso myös:

Mustaherukka-suklaavaahto Ruoka.fi

Suklaavaahto Ruoka.fi

Suussasulava suklaamousse Kotiliesi.fi

X