27.4.2012

Hunajainen omenasose

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 kg omenia
300 g hunajaa

Valmistusohje

Kuori ja halkaise omenat. Poista niistä kanta sekä siemenkota ja kuutioi tai raasta omenanpuolikkaat. Lisää hunaja ja keitä seosta silloin tällöin sekoittaen noin 10 minuuttia tai kunnes omenat ovat soseutuneet.

Jaa sose pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje tölkit. Säilytä viileässä.

Vihje:

Voit tehdä hunajaista sosetta myös marjoista, kuten mansikoita, vadelmista ja/tai herukoista.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi