Reseptit

Hunajaiset grillikasvikset - munakoisoa, porkkanaa

Hunajaiset grillikasvikset maustetaan rosmariinilla. Porkkanat ja munakoisoviipaleet voi karamellisoida hunajalla grillaamisen loppuvaiheessa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Colourbox.com

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 nippua porkkanoita
  • 2 pientä munakoisoa
  • öljyä
  • sormisuolaa
  • hunajaa
  • rosmariinia

Valmistusohje

 

Kuori ja puolita porkkanat. Leikkaa munakoiso viipaleiksi ja ripottele viipaleille suolaa. Kun viipaleista alkaa erottua nestettä, kuivaa ne. Sivele vihannekset öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa miltei kypsiksi ja sivele pintaan vähän juoksevaa hunajaa. Silppua päälle rosmariinia ja grillaa vielä hetki tai kunnes hunajainen pinta alkaa ruskistua kauniisti.

X