1.4.2014

Hunajaiset grillikasvikset – munakoisoa, porkkanaa

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Colourbox.com

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 nippua porkkanoita
2 pientä munakoisoa
öljyä
sormisuolaa
hunajaa
rosmariinia

Valmistusohje

Hunajaiset grillikasvikset maustetaan rosmariinilla. Porkkanat ja munakoisoviipaleet voi karamellisoida hunajalla grillaamisen loppuvaiheessa.

Kuori ja puolita porkkanat. Leikkaa munakoiso viipaleiksi ja ripottele viipaleille suolaa. Kun viipaleista alkaa erottua nestettä, kuivaa ne. Sivele vihannekset öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa miltei kypsiksi ja sivele pintaan vähän juoksevaa hunajaa. Silppua päälle rosmariinia ja grillaa vielä hetki tai kunnes hunajainen pinta alkaa ruskistua kauniisti.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi