Hunajapannukakut
Reseptit

Hunajapannukakut

Hunajapannukakuilla herkuttelet päivän huolet pois. Tarjoa valmiit pannukakutt banaanipalojen, jogurtin ja hunajan kanssa.
Teksti: Katri Schröder Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Hunajapannukakut

  • 2 dl grahamjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 0.5 tl jauhettua inkivääriä
  • 1/4 tl suolaa
  • 2 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 30 g sulatettua voita tai margariinia
  • 2 rkl hunajaa

Lisäksi

  • 2 banaania
  • 200 g kreikkalaista maustamatonta jogurttia
  • hunajaa

Valmistusohje

Hunajapannukakut tehdään näin:

Hunajapannukakut eli hunajapannarit ovat herkullinen aamun aloitus tai jälkiruoka. Raastettu inkivääri tuo taikinaan makua.

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja maito kevyesti keskenään. Lisää kuivat aineet, sulatettu rasva ja hunaja. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Leikkaa toinen banaaneista viipaleiksi.

2. Kuumenna voideltu pieni blinipannu. Kaada pannuun aina vajaa desi taikinaa ja paina pannareiden päälle banaaniviipaleita. Paista pannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.

3. Paloittele toinen banaaneista lisukkeeksi. Tarjoile hunajapannarit banaanipalojen, jogurtin ja hunajan kanssa jälkiruoaksi tai aamiaiseksi.

Saatat pitää myös amerikkalaisista pannukakuistaricotta-pannukakuista tai pirteistä appelsiiniletuista.

Katso myös: Kevyempien amerikkalaisten pannukakkujen ohje 

Lue myös Kotiliesi.fi: Elämäsi parhaat pannarit Amerikasta Ahvenanmaalle – katso 6 makoisaa ohjetta

X