7.6.2012

Hunajapannukakut

Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Ainekset

2 dl grahamjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0.5 tl jauhettua inkivääriä
1/4 tl suolaa
2 munaa
2 dl maitoa
30 g sulatettua voita tai margariinia
2 rkl hunajaa

Lisäksi

2 banaania
200 g kreikkalaista maustamatonta jogurttia
hunajaa

Valmistusohje

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja maito kevyesti keskenään. Lisää kuivat aineet, sulatettu rasva ja hunaja. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Leikkaa toinen banaaneista viipaleiksi.

2. Kuumenna voideltu pieni blinipannu. Kaada pannuun aina vajaa desi taikinaa ja paina pannareiden päälle banaaniviipaleita. Paista pannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.

3. Paloittele toinen banaaneista lisukkeeksi. Tarjoile pannarit banaanipalojen, jogurtin ja hunajan kanssa jälkiruoaksi tai aamiaiseksi.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi