hunajavoissa paahdettuja hedelmiä
Reseptit

Hunajavoissa paahdetut hedelmät

Hunajavoissa paahdetut kauden hedelmät kaipaavat seurakseen vain vaniljajäätelöpallon.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1/2 tuoretta ananasta
  • 4 viikunaa tai luumua
  • 1 banaani
  • 3 rkl voita
  • 2 rkl hunajaa
  • 1/2 limetin mehu

Pinnalle

  • kanelia tai roseepippuria

Lisäksi

  • vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Paloittele ananas, lohko viikunat ja viipaloi banaani. Sulata voi ja hunaja keskilämmöllä paistinpannulle. Lisää limettimehu.

2. Paista ensin ananaspaloja ja viikunalohkoja noin 3 minuuttia. Nosta pois pannulta. Paista helposti hajoavat banaaniviipaleet erikseen.

3. Jaa hedelmät annoskulhoihin, valuta päälle liemi pannulta ja mausta kevyesti kanelilla ja/tai murskatuilla roseepippureilla. Tarjoa lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

Lisää herkkuja hedelmistä:

Syksyherkku: marinoidut hedelmät
Firenzeläinen hedelmäsalaatti
Marja-hedelmäsalaatti
Hedelmäsalaatti lasissa
Kotiliesi.fi: Talvinen hedelmäsalaatti

X