Reseptit

Hunajavoissa paistetut ruusukaalit

11.9.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Paistetut ruusukaalit sopivat lammaslihapullien lisukkeeksi. 

Ainekset

400 g ruusukaaleja
salvianlehtiä
20 g voita
1 rkl hunajaa
sormisuolaa
mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä ruusukaaleja suolalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia tai kunnes huomaat niiden olevan pehmeitä. Jäähdytä kaalit kylmän juoksevan veden alla. Puolita tai lohko kaalit.

2. Kuumenna voi pannulla, lisää kaalit ja salvianlehdet, valuta päälle hunaja ja paista kaaleja, kunnes ne kuumenevat läpeensä ja saavat vähän väriä pintaansa. Mausta sormisuolalla ja pippurilla.

Katso myös:

Yrttivoissa haudutetut ruusukaalit, Ruoka.fi

Pekoni-ruusukaalipaistos, Ruoka.fi

Lämmin ruusukaalisalaatti, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme