
Inkivääri-porkkanakeitto
Inkivääri-porkkanakeitto saa pehmeästä tofusta samettisen rakenteen. Tofu myös lisää keiton proteiinipitoisuutta.
Ainekset
Inkivääri-porkkanakeitto
- 500 g porkkanoita
- 1-2 (400 g) palsernakkaa
- 1-2 rkl raastettua inkivääriä
- 8 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 pkt (349 g) pehmeää tofua, esimerkiksi Silken Blue Dragon
Lisäksi:
- hampunsiemenöljyä
- hienonnettua korianteria
Valmistusohje
Inkivääri-porkkanakeitto valmistuu näin.
1. Pese porkkanat ja palsternakat, kuori ja pilko pieniksi paloiksi. Kuori ja raasta inkivääri.
2. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kasvikset, inkivääri ja suola. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset tuntuvat pehmeiltä. Lisää joukkoon pehmeä tofu.
3. Kaada seos tehosekoittimen kulhoon. Soseuta sileäksi keitoksi. Kaada inkivääri-porkkanakeitto lautasille. Valuta päälle hampunsiemenöljyä ja hienonnettua korianteria.
Katso myös: Udon kana-nuudelikeitto
Katso myös Kotiliesi.fi: Ramenkeitto
Kommentit
8 dl suolaa!! Tulisiko korjata ohje😀
Kommentit
8 dl suolaa!! Tulisiko korjata ohje😀
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous