Inkiväärillä maustettu karviaishillo
Tämä herkullisen hillon salaisuus piilee kirpeissä karviaisissa ja tuoreessa inkiväärissä.
Ainekset
- 2 l karviaisia
- ½ dl vettä
- 500 g hillosokeria
- 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
Valmistusohje
- Huuhdo ja puhdista karviaiset.
- Pane karviaiset sekä vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää hillosokeri ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
- Lisää inkivääri ja anna hillon jäähtyä noin 15 minuuttia. Voit soseuttaa hillon halutessasi sauvasekoittimella.
- Jaa hillo puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä viileässä.
Vinkki: voit valmistaa hillon joko tuoreista tai pakastetuista karviaisista.
Kommentit
Hei!
Voiko hillosokerin (tai ylipäätään sokerin) korvata muulla makeuttajalla?
Kommentit
Hei!
Voiko hillosokerin (tai ylipäätään sokerin) korvata muulla makeuttajalla?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous