Inkiväärimaustetut tomaattisilakat
Ainekset
- 500 g silakkafileitä
- 20 g (1 rkl) tuoretta inkivääriä
- (1 valkosipulinkynsi)
- 0.5 dl rypsiöljyä
- 1 rkl limettimehua
- 0.5 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- ¼-½ tl valko- tai mustapippuria
- 1 dl tomaattipyreetä
Valmistusohje
1. Ripauta hiukan suolaa silakkafileille, taita ne kalan muotoon ja lado öljyttyyn vuokaan.
2. Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipulin kynsi (jos haluat). Sekoita ne öljyn, mausteiden ja tomaattipyreen kanssa.
3. Kaada seos kalojen päälle ja kypsennä ruokaa 200 asteessa 20-30 minuuttia.
4. Tarjoa lämpimänä perunoiden ja höyrytettyjen kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.
1010 kJ (240 kcal)/1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous