Reseptit

Intiaanisalaatti

Intiaanisalaatti saa koristeensa yrteistä ja kukkien terälehdistä.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 dl keitettyä kvinoaa
  • 2 dl keitettyä punariisiä
  • 2 avokadoa
  • ½ punaista paprikaa
  • 1 pieni punasipuli
  • kourallinen inkamarjoja
  • tuoreita tai kuivattuja granaattiomenan siemeniä

Kastike

  • 3 rkl avokadoöljyä
  • 1 tl Dijonin sinappia
  • ½–1 sitruunan mehu
  • hunajaa
  • ripaus chiliä
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Sekoita kastikeaineet keskenään ja kaada kvinoan ja riisin joukkoon. Anna maustua hetki. Pilko sekaan avokado, paprika ja punasipuli. Lisää pinnalle inkamarjat ja granaatinomenansiemenet. Koristele yrteillä ja kukkien terälehdillä.

X