Intiaanisalaatti
Intiaanisalaatti saa koristeensa yrteistä ja kukkien terälehdistä.
Ainekset
- 3 dl keitettyä kvinoaa
- 2 dl keitettyä punariisiä
- 2 avokadoa
- ½ punaista paprikaa
- 1 pieni punasipuli
- kourallinen inkamarjoja
- tuoreita tai kuivattuja granaattiomenan siemeniä
Kastike
- 3 rkl avokadoöljyä
- 1 tl Dijonin sinappia
- ½–1 sitruunan mehu
- hunajaa
- ripaus chiliä
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Sekoita kastikeaineet keskenään ja kaada kvinoan ja riisin joukkoon. Anna maustua hetki. Pilko sekaan avokado, paprika ja punasipuli. Lisää pinnalle inkamarjat ja granaatinomenansiemenet. Koristele yrteillä ja kukkien terälehdillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous