Intialainen linssikeitto
Pehmeä bataattikeitto saa ruokaisan lisän punaisista linsseistä.
Ainekset
Intialainen linssikeitto:
- 1 bataatti
- 4 porkkanaa
- 4 perunaa
- 1 sipuli
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 2 dl punaisia linssejä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1.5 l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl juustokuminaa eli jeeraa
- 1 rkl hunajaa
- 1 prk (2,5 dl) Cocos & Lime- ruokakermaa 5%)
- 1 rkl tuoretta persiljaa
Valmistusohje
1. Kuori ja pilko bataatti, porkkanat, perunat, sipuli ja valkosipulin kynnet. Huuhtele linssit huolellisesti lävikössä.
2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota pilkotut kasvikset. Lisää vesi, liemikuutio ja linssit. Keitä miedolla lämmöllä n.20 minuuttia tai kunnes kaikki ainekset ovat pehmeitä.
3. Lisää mausteet ja hunaja. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Lisää ruokakerma ja kiehauta.
Kommentit
Otsikossa lukee linssikeitto, mutta ohjeet ovat bataattikeiton valmistukseen.
Kommentit
Otsikossa lukee linssikeitto, mutta ohjeet ovat bataattikeiton valmistukseen.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous