
Intialainen lohicurry
Ainekset
- 600 g lohta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- pala tuoretta inkivääriä
- 1 tl korianterin siemeniä
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl mustia tai keltaisia sinapinsiemeniä
- 0.5 tl kurkumaa
- 1 pkt (200 ml) kookosmaitoa
- 1 pkt (200 g) paseerattua tomaattia
- 2 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1/2 punainen chili
koristeluun:
- korianteria
Valmistusohje
1. Poista lohesta ruodot ja nahka ja leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna korianterin siemenet morttelissa. Kuullota sipuleita ja raastettua inkivääriä mausteiden kanssa öljyssä pannulla hetken aikaa.
2. Lisää pannulle kookosmaito, paseerattu tomaatti ja vesi. Kiehauta kastike. Lisää lohipalat ja anna kiehua muutama minuutti. Mausta suolalla.
3. Tarjoile lisukkeena hienonnettua tuoretta chiliä ja keitettyä riisiä. Koristele tuoreella korianterilla.
Katso lisää curry-reseptejä:
Liedellä höyryää curry
Intialainen pinaatti-juustocurry
Massaman curry
Intialainen linssi-kasviscurry
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous