Palsternakkakeitto intialaisittain
Höyryävä palsternakkakeitto maistuu intialaisittain kookokselta ja garam masalalta.
Ainekset
Palsternakkakeitto intialaisittain
- 1 sipuli
- pala tuoretta inkivääriä
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl Garam masala -mausteseosta
- 1 tl kurkumaa
- 800 g palsternakkaa
- 200 g porkkanaa
- 7 dl kasvislientä
- 2 dl kookosmaitoa
- paahdettuja juureslastuja
Valmistusohje
Palsternakkakeitto intialaisittain tehdään näin:
1. Kuori ja hienonna sipuli. Raasta kuorittu inkivääri. Kuullota sipulia ja inkivääriä mausteiden kanssa kattilassa miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
2. Kuori ja paloittele palsternakka ja porkkanat. Lisää ne kattilaan ja kääntele maut sekaisin. Lisää joukkoon kasvisliemi ja anna keiton kiehua, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
3. Lisää kattilaan kookosmaito ja soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää tarvittaessa keittoon hieman vettä. Tarjoile palsternakkakeitto intialaisittain paahdettujen juureslastujen kera.
750 kJ (175 kcal) / 1 annos
Saatat pitää myös vaniljaisesta palsternakkakeitosta tai samettisesta palsternakkakeitosta.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään palsternakka-kukkakaalikeitto
Kommentit
Ihana maukas keitto! Todellinen flunssanparantaja! Täyttävä, jättäen silti kevyen olon.
Kommentit
Ihana maukas keitto! Todellinen flunssanparantaja! Täyttävä, jättäen silti kevyen olon.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous