Intialainen siika
Intialainen siika saa makunsa garam masala -mausteseoksesta.
Ainekset
Intialainen siika
- 1 siika
- 1 tl garam masala -mausteseosta
- 2 rkl sulatettua voita
- 1/2 tl suolaa
- 4 vaahteran lehteä
Valmistusohje
Intialainen siika valmistuu näin:
1. Mausta suomustettu siika intialaisella mausteseoksella vatsaontelosta ja pinnalta, lisää suola ja aseta kala lehtiin kääräistynä vuokaan.
2. Paahda kala kypsäksi 175-asteisessa uunissa ja valele lopuksi kuumalla voisulalla. Siika kypsyy uunissa noin 30 minuutissa, kalan paksuudesta riippuen. Voit kypsentää siian myös grillissä.
3. Tarjoa intialainen siika jogurtin ja tillikurkkuraasteen sekä leivän, esimerkiksi naanleivän kanssa.
Saatat pitää myös intialaisesta kardemummakalasta tai dijon-sinapilla maustetusta grillatusta siiasta.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin grillaat kalaa – poimi vinkit ja tee kesän parhaat kalaruoat!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous