Reseptit

Intialanen sienicurry

9.12.2019 Teksti: Matleena Lahti Kuvat: Tommi Tuomi

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Intialainen ruoka on monen suosikki ja sen tekeminen kotikeittössäkin on helppoa. Täyteläisen kastikkeen salaisuus on kerma, voi ja cashewpähkinät. Herkkusienten sijaan kastikkeeseen voi upottaa myös paloiteltua tofua tai kaurapalaa.

Ainekset

Intialainen sienicurry:

200 g herkkusieniä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl kanelia
1/2 tl kurkumaa
1/2 tl kardemummaa
2 dl tomaattimurskaa
2 dl kermaa
1 dl cashewpähkinöitä
2 rkl voita
1 tl suolaa
ripaus sokeria
(punaista chiliä)

Lisäksi:

1 dl cashewpähkinöitä
2 dl tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Puhdista sienet ja pariloi tai paista ne kuumalla pannulla.

2. Hienonna sipulit ja kuullota ne pannulla voissa. Lisää joukkoon pyree ja mausteet, ja jatka kuullottamista. Lisää loput ainekset sekä sienet. Kiehauta ja anna hautua hetki. Tarkista maku ja tarjoile riisin kera.

Julkaistu aiemmin

kotilaakari

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme