Irish coffee -jäätelö
Tarjoa vaniljajäätelö herkullisen Irish coffee -siirapin kanssa.
Ainekset
- laktoositonta vaniljajäätelöä
Makusiirappi
- 0.5 dl sokeria
- 0.5 dl vettä
- 4 cl (minipullo) viskiä
- 1 tl pikaespressojauhetta
- laktoositonta vispikermaa
Valmistusohje
1. Mittaa vesi ja sokeri pieneen kattilaan. Keitä hiljalleen, kunnes seos on kullankeltaista ja siirappimaista. Nosta kattila liedeltä ja lisää viski. Sekoita siirappi tasaiseksi ja anna jäähtyä. Liuota espresso tilkkaan kiehuvaa vettä ja sekoita siirappiin.
2. Pane jäätelö paloina tai palloina laseihin. Valuta päälle viskisiirappi ja lisää pinnalle pehmeäksi vatkattua, sokerilla makeutettua kermavaahtoa. Halutessasi voit koristella annokset tuoreilla kirsikoilla tai kahvipapumakeisilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous