Reseptit

Italialainen vinaigrette

30.6.2014 Teksti: Inga Aaltonen Kuvat: Seppo Saarentola

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Italialainen vinaigrette maustaa salaatin. Näin tehdään hyvä salaatinkastike.

Ainekset

1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
1 limetin raastettu kuori ja 1/2 limetin mehu
1/2 dl valkoista balsamicoa
2 1/2 dl oliiviöljyä (Olivo di Sansa)
1 rkl Dijonin sinappia
1/2 rkl Turun Sinappia
1 rkl sokeria
2 rkl rakuunaa
suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

 

Sekoita kaikki ainekset monitoimikoneessa tasaiseksi kastikkeeksi. Vaihtele kastikkeen makua jättämällä pois esimerkiksi salottisipuli, valkosipuli tai limetti ja lisäämällä tuoreita mausteyrttejä.

Ohje: Petteri Luoto

Julkaistu aiemmin

suomen-kuvalehti

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme