Itämainen kiinankaalisalaatti
Kiinankaali on kaikkea muuta kuin tylsää ja mautonta. Itämainen kiinankaalisalaatti sopii alkuruoaksi tai vaikkapa paistetun tai grillatun kanan, lihan tai kalan lisukkeeksi.
Ainekset
Itämainen kiinankaalisalaatti
- 1/2 kiinankaali
- 2-3 porkkanaa
- 1 nippu retiisejä
- 1/4 tl suolaa
Kastike
- 2 rkl seesamiöljyä
- 2 rkl riisiviinietikkaa
- 2 rkl soijakastiketta
- 1/2 limetin mehu
- 1/2 punainen chilipalko viipaleina (siemenet poistettuna)
- 1 tl hunajaa
- (suolaa)
Valmistusohje
Itämainen kiinankaalisalaatti tehdään helposti näin:
1. Pese kasvikset. Suikaloi kiinankaali, kuoritut porkkanat ja retiisit.
2. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja kääntele kasvikset joukkoon. Anna maustua hetki.
3. Jaa salaatti kulhoihin ja viimeistele itämainen kiinankaalisalaatti rouhituilla maapähkinöillä.
Katso myös: Korealainen varhaiskaalisalaatti
Katso myös Kotiliesi.fi: Kiinankaali on kaikkea muuta kuin tylsä salaattiaines – kokosimme herkuimmat kaalireseptit inspiraatioksi
Kommentit
Meillä ei ollut retiisiä, mutta tuli ilmankin todella herkullinen! Söimme koko perhe leipäjuuston kanssa lounaaksi ja lapsillekin maittoi.
Kommentit
Meillä ei ollut retiisiä, mutta tuli ilmankin todella herkullinen! Söimme koko perhe leipäjuuston kanssa lounaaksi ja lapsillekin maittoi.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous