Itämainen salaatti
Itämaisessa salaatissa maistuvat rapsakka salaatti, ravinteikkaat idut ja mehukkaat tomaatit.
Ainekset
- 1 kerä salaattia
- 125 g ituja
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 1 purjon valkoinen osa
Kastike
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl gluteenitonta soijaa
- 2 rkl viinietikkaa
- 1 rkl vettä
- 1/2 tl sokeria
- 1 tl seesamöljyä
- 3 rkl neutraalia öljyä
Valmistusohje
1. Huuhtaise ja valuta idut siivilässä. Leikkaa purjon valkoinen osa tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Revi salaatinlehdet kulhoon, lisää päälle idut, purjosuikaleet ja puolitetut kirsikkatomaatit.
2. Sekoita kastikeainekset keskenään, tarkista maku ja kaada kastike salaatin päälle juuri ennen ruokailua. Voit myös tarjota kastikkeen erikseen.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous