Mainos Reseptit

Jälkilämmössä: Minttua, mozzarellaa, rusinaa

30.10.2015 Teksti: Jälkilämmössä

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

mintunlehtiä
1 mozzarellajuusto

rusinakastike:

0.5 dl viinietikkaa
2 dl punaviiniä
50 g Sun-Maid rusinoita
sipulia
1 valkosipulin kynsi
basilikaa
oliiviöljyä

Valmistusohje

Pilko sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna öljy kattilassa, ja kuullota sipuleita öljyssä. Lisää myös rusinat.

Kun sipuli on pehmennyt, lisää muut aineet.

Keitä kokoon, kunnes noin puolet on jäljellä.

Soseuta kastike hienoksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.

Anna kastikkeen jäähtyä jonkin aikaa.

Kasaa annos: Pinoa vuorotellen mozzarellajuuston viipaleita, mintunlehtiä ja kastiketta. Koristele lopuksi mintunlehdellä.

Jälkilämmössä-blogi osallistuu Sun-Maidin ja Ruoka.fi:n 100 tapaa käyttää rusinaa–kilpailuun.

Äänestä paras rusinaresepti