Reseptit

Japanilainen sukiyaki-keitto

2.1.2014 Teksti: Suvi Rüster Kuvat: Jorma Marstio

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos
Japanilaistyylinen sukiyaki-keitto valmistuu viidessä minuutissa. Se sopii hyvin keventäjän lounaaksi, sillä siinä on energiaa vain 210 kcal/annos ja proteiinia 15g/100g.

Ainekset

1 hengen annos kirkasliemistä vihanneskeittoa pussista (esim. Blå Band, Kuppi Kuumaa)
2 dl vettä
50 g naudan sisäpaistia tai ulkofileetä (tai tofua)
1 tl seesaminsiemenöljyä

Valmistusohje

 

1. Leikkaa liha aivan ohuiksi suikaleiksi. Jos teet kasvisversiota, suikaloi tai kuutioi tofu pieniksi paloiksi.
2. Kuumenna vesi mikrossa tai kattilassa. Sekoita joukkoon vihanneskeittopussi ja lihasuikaleet tai tofu. Mausta sukiyaki-keitto seesaminsiemenöljyllä.

Julkaistu aiemmin

KG-lehti

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme