Japanilaiset kaali-munakaslettuset
Japanilaiset kaali-munakasletut eli okonomiyakit on helppo ja herkullinen kasvisruoka myös arkeen. Kasvislettujen kanssa maistuu maukas majoneesi.
Ainekset
Japanilaiset kaali-munakaslettuset:
- 1 l kiinankaalia suikaloituna
- 1 porkkana raastettuna
- 1 kevätsipulia hienonnettuna
- 1 dl seesaminsiemeniä
- 4 kananmunaa
- 1 rkl vettä
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1/4-1/2 tl suolaa
Paistamiseen:
- öljyä
Lisäksi:
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kevätsipulin varsia hienonnettuna
- 1-2 tl seesamiöljyä
Valmistusohje
1. Sekoita kasvikset ja siemenet keskenään. Vatkaa munat kevyesti sekaisin, lisää vesi, valkosipuli ja suola. Sekoita yhteen munaseos ja kasvikset.
2. Kuumenna öljy ohukaispannulla ja kaada seosta pannulle. Paista lettuset (noin 20 kpl) kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
3. Tarjoa lisänä soijakastiketta ja seesamiöljyllä maustettua majoneesia.
Kommentit
Nämä toimii aina yhtä hyvin ja on helppo valmistaa 🙂
Kommentit
Nämä toimii aina yhtä hyvin ja on helppo valmistaa 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous