Reseptit

Jasmiinitee

21.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Niclas Mäkelä/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

vettä
jasmiiniteehelmiä

Valmistusohje

Jasmiiniteehelmet aukeavat vedessä lehdiksi. Jasmiinin maku on peräisin jasmiinin kukista, jotka on kuivattu yhdessä teelehtien kanssa. Jasmiinihelmiä
on saatavana sekä valkoisesta että vihreästä teestä valmistettuina. 

1. Teetä annostellaan 6–8 helmeä kahteen desilitraan 80-asteista vettä.

Katso myös: 

Jasmiiniteellä marinoitu lohi, Ruoka.fi

Mäti-wasabileivokset, Ruoka.fi

Vihreä tee, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

Lehden logo