Reseptit 7.10.2013

Jauheliha−kasviskeitto

Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Ainekset

375 g peruna−keittokasviksia
0.5 l lihalientä (kuutiosta tai fondista)
200 g jauhelihaa
suolaa
rouhittua pippuria
hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Jauheliha-kasviskeitto valmistuu nopeasti ja helposti pakastekasiviksista. Tämä jauhelihakeiton resepti on kahdelle.

Kuumenna lihaliemi kiehuvaksi. Lisää  pakastekasvikset ja keitä niitä 15 minuuttia.

Ruskista kasvisten kiehuessa  jauheliha paistinpannussa. Mausta maun mukaan suolalla ja mustapippurilla. Lisää  jauheliha kattilaan muiden aineiden joukkoon ja keitä pari minuuttia.

Höystä valmis jauhelihakeitto hienonnetulla persiljalla.
 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi