Mainos Reseptit

Jauhoputti ja Luumusuu: Provence uuniriisikakku Friggs riisikakusta

10.2.2016 Teksti: Jauhoputti ja Luumusuu Kuvat: Jauhoputti ja Luumusuu

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

Friggs pellavansiemen-rosmariini –riisikakkuja
juustoraastetta
tomaattia
valkosipulia
yrttejä (esim yrttisekoitus Provence)
ripaus sokeria
oliiviöljyä

Valmistusohje

Levitä riisikakut pellille. Raasta juusto ja ripottele se riisikakuille. Viipaloi juuston päälle tomaattia. Mausta sokerilla, yrteillä, hienonnetulla valkosipulilla ja oliiviöljyllä. Kuumenna uunin yläosassa esim grillivastuksen alla kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut.

Jauhoputti ja Luumusuu –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *