9.5.2012

Jokirapusalsatoastit

Teksti: Elisa Johansson

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

salsa:

8 (joki)ravun pyrstöä
pala kurkkua
pala fenkolia
1 rkl hienonnettua punasipulia
raastettu sitruunan tai limetin kuori
0.5 rkl hienonnettua rakuunaa
1 rkl hienonnettua korianteria
0.5 tl hienonnettua chiliä
2 tl hunajaa
1 rkl öljyä
suolaa ja pippuria
4 viipaletta grahamleipää
4 tl tillivoita tai -margariinia

Valmistusohje

  1. Kuutioi kurkku ja fenkoli. Lisää joukkoon sipuli, sitruunan tai limetin kuori, yrtit, chili, hunaja ja öljy. Mausta hyvin suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää paloitellut ravunpyrstöt, anna maustua viileässä puoli tuntia.
  3. Ota leivistä muotilla pyöreitä paloja. Paahda ja voitele tillivoilla. Jaa päälle jokirapusalsa.

Lue Myös

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi