Jokiravunpyrstösalaatti
Jokiravunpyrstösalaatti on helppotekoinen ja kaunis alkuruoka, joka sopii myös keskiyön suolapalaksi leivän kanssa tarjottuna.
Ainekset
Jokiravunpyrstösalaatti:
- 1 prk (370 g) jokiravunpyrstöjä
Marinadi:
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 rkl tillisilppua
- 1 rkl öljyä
- 1/2 tl mustapippria
Salaattiin:
- 1 pitaija
- 1 avokado
- 1 rasia vuonankaalia
Kastike:
- 1 dl majoneesia
- 1 dl ranskankermaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 pieni valkosipulinkynsi murskattuna
- ripaus chiliä
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
1. Valuta ravut suolaliemestä.
2. Sekoita marinadin ainekset ja kääntele se ravunpyrstöihin.Annamaustua1/2tuntia.
3. Kuori pitaija ja avokado. Kuutioi hedelmät.
4. Sekoita kastikeainekset keskenään.
5. Jaa vuonankaali, hedelmäpalat ja ravunpyrstöt lautasille. Tarjoa kastike erikseen.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous